Justin Blekemolen
Justin BlekemolenBeleggingsspecialist
LYNX

Masterclass| 10.00 – 10.45 uur

Wat betekent de nieuwe President voor Wall Street?

Politieke leiders hebben een aanzienlijke invloed op beleidsvorming, belastingen, handelsrelaties en reguleringen die de aandelenmarkten beïnvloeden. Tijdens de masterclass duiken we diep in de economische implicaties van de nieuwe president in het Witte Huis voor de Amerikaanse beurzen.

Tijdens deze sessie bespreken we onder andere:

  • Economisch beleid Hoe kan het fiscale beleid van de nieuwe president van invloed zijn op sectoren zoals technologie, energie, gezondheidszorg en financials?
  • Reguleringen en belastingen Wat kunnen beleggers en bedrijven verwachten op het gebied van belastinghervormingen en regelgeving?
  • Internationale handel en relaties Hoe kunnen veranderingen in handelsbeleid en geopolitieke spanningen de markten beïnvloeden?
  • Historische perspectieven Wat hebben vorige presidentswisselingen ons geleerd over de te verwachten beursresultaten

Spreker: Justin Blekemolen, Beleggingsspecialist bij LYNX

Deze masterclass wordt u aangeboden door LYNX

Biografie

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij online broker LYNX. Daar is hij verantwoordelijk voor het creëren en beheren van de beleggingscontent die verspreid wordt via de diverse kanalen van LYNX, zoals webinars, artikelen en nieuwsbrieven, waarmee hij beleggers informeert over actuele marktontwikkelingen. Ook kunt u hem kennen van zijn optredens bij BNR Beurs & Bulls & Bears.